Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Έλενα

You are currently viewing Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Έλενα
Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Έλενα

Πώς είναι να συναντάς μία συνοδό;; Πώς είναι η ζωή των Call Girls; Ποίες εμπειρίες τους έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη τους έντονα; Τους αρέσει αυτό που βιώνουν; Τι είναι το πιο περίεργο που τους έχει ζητήσει κάποιος πελάτης;;

Φυσιολογικές απορίες -αυτές και άλλες πολλές- που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Εμείς αποφασίσαμε να μιλήσουμε με αρκετά Call Girls και να μοιραστούμε μαζί σας τις ιστορίες τους..

Πικάντικες, πιπεράτες, αισθησιακές, βιωματικές, έντονες!!!

Σήμερα θα κάνουμε ένα ερωτικό ταξίδι, μέσα από την εμπειρία της Έλενας!! Η Έλενα είναι μία 24χρονη Ιταλίδα escort.

Λατρεύει το σεξ και ιδιαίτερα το γυναικείο άγγιγμα. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μοιραστεί την συγκεκριμένη ιστορία μαζί μας.

Η ιστορία της αφορά τους -ας τους πούμε- Γιάννη και Σοφία.. Ένα ζευγάρι, που αποφάσισε για πρώτη φορά να συναντηθεί με ένα Call Girl, με σκοπό να κάνει σεξ η Σοφία μαζί της και ο Γιάννης να τις παρακολουθεί και να κάνει σεξ με την Σοφία.

Πάμε να δούμε λοιπόν πώς βίωσε την κατάσταση η Έλενα..

Μου αρέσουν οι γυναίκες, πάντα μου άρεσαν.. Δεν είναι πώς δεν μου αρέσουν οι άντρες, απλά τυχαίνει να αγαπώ το γυναικείο φύλο έντονα. Η ερωτική έλξη που νιώθω όταν αντικρίζω ένα όμορφο γυναικείο κορμί ή ένα αισθησιακό θηλυκό πρόσωπο, δεν συγκρίνεται με το πως νιώθω για κανένα αρσενικό!!

Ο Γιάννης και η Σοφία, ζήτησαν ειδικά εμένα για το ραντεβού, αφού είχαν μάθει από κάποιον φίλο τους, πελάτη του γραφείου ότι αγαπώ τα παιχνίδια του είδους και ξέρω πώς να φερθώ σε μία γυναίκα. Με είχε προτιμήσει ο ίδιος με την κοπέλα του, κάποιους μήνες πριν. Όταν είχαν αποφασίσει ότι θέλουν μία αλλαγή στην σεξουαλική τους ζωή.

Το ραντεβού κλείστηκε για το Σάββατο το βράδυ, σε κάποιο ξενοδοχείο.

Έφτασα δέκα λεπτά νωρίτερα, αλλά μου είπαν να ανέβω.. Στην πόρτα με περίμενε η Σοφία, η οποία φαινόταν αμήχανη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα. Περάσαμε στο δωμάτιο και καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλονάκι..

Μου εξήγησαν ότι είναι κάτι που έχουν ως φαντασίωση πολύ καιρό τώρα. Τους εξήγησα ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στο πάθος και την ηδονή. Περάσαμε λίγη ώρα συζητώντας για το τι αρέσει στην Σοφία και τι είναι αυτό που τους εξιτάρει και τους δύο!!

Ο Γιάννης κάθισε σε μία πολυθρόνα που υπήρχε απέναντι από το κρεβάτι.. Γυμνός πλέον, με το ποτό του ακουμπισμένο δίπλα του, ενώ εγώ και η Σοφία πήγαμε προς το κρεβάτι. Καθίσαμε στην άκρη του κρεβατιού και την πλησίασα αργά. Την φίλησα στον λαιμό χάιδεψα απαλά την πλάτη της και συνέχισα να την φιλάω, αυτή την φορά στους ώμους της!

Της έβγαλα το φόρεμα και την έβαλα να ξαπλώσει κανονικά στο κρεβάτι.. Δεν φορούσε τίποτα μέσα από το φόρεμα. Ήταν σαν να ήθελε να γδυθεί, εύκολα!! Την φίλησα και άρχισα από τα χείλη της να κατεβαίνω αργά προς το στήθος της. Εκεί σταμάτησα και άρχισα να το φιλάω και να παίζω απαλά με τις ρώγες της. Ένιωθα την ανάσα της να βαραίνει και το κορμί της να αντιδράει τόσο όμορφα στο άγγιγμα μου. Και ήταν ένα όμορφο κορμί!!

Έμεινα για λίγο στο στήθος της και μετά προχώρησα με την γλώσσα μου αργά στα πλευρά της. Από εκεί κατέβηκα στους μηρούς της και σιγά σιγά στις γάμπες της. Είχε αρχίσει να ανασαίνει όλο και πιο γρήγορα. Ήξερα οτι θέλει να την αγγίξω, αλλά όχι ακόμα!

Ανέβηκα αργά πάλι από τις γάμπες της στους μηρούς της και άρχισα να την χαϊδεύω γύρω γύρω από το αιδοίο της, χωρίς όμως να το ακουμπάω. Γύρισα και έριξα μία ματιά στον Γιάννη! Ήταν σκληρός και απίθανα ερεθισμένος και μας κοιτούσε με ευλάβεια. Στο ένα του χέρι είχε το ποτό του και το άλλο το είχε ήδη ακουμπήσει στο πέος του.

Άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της αργά με τα δάχτυλα μου, ενώ ταυτόχρονα φιλούσα το στήθος της.. Το κορμί της έτρεμε και η υγρασία της πλέον ήταν τόση, που έσταζε πάνω στα χέρια μου και στο κρεβάτι. Έγειρε την μέση της προς τα κάτω και άρχισε να τρίβεται πάνω στο χέρι μου. Είχε έρθει η ώρα..

Κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της, τα άνοιξα καλά και έβαλα τα δάχτυλα μου μέσα της, ενώ άρχισα να γλείφω την κλειτορίδα της έντονα.. Έβλεπα το κορμί της να τρέμει και να κουνιέται ρυθμικά πάνω στα δάχτυλα μου. Βρισκόταν σε έκσταση.. Σταμάτησα να την γλείφω, σήκωσα τα πόδια της και άρχισα να παίζω με τα δάχτυλα μου όλο και πιο γρήγορα. Ο οργασμός ήταν κοντά, φαινόταν από την ανάσα της, το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο της και τις φωνές της.

Κάπου ανάμεσα στις κοφτές της ανάσες, άκουσα ένα “Θέλω να τελειώσω”.. Τότε άρχισα να ανεβοκατεβάζω τα δάχτυλα μου έντονα μέσα της, μέχρι να την δω να τελειώνει. Με μανία!! Πρέπει να την άκουσαν όλοι στα γύρω δωμάτια, να φωνάζει από ηδονή!!

Τότε ο Γιάννης σηκώθηκε από την καρέκλα και ήρθε κοντά μας. Της ζήτησε να σηκωθεί και να καθίσει στα τέσσερα στο κρεβάτι. Τον άκουσε, σαν υπνωτισμένη και στήθηκε εκεί. Ήταν όμορφο θέαμα. Μια γυναίκα τόσο ερεθισμένη, που θέλει τόσο πολύ να την πάρεις.

Η Σοφία μου ζήτησε να ξαπλώσω μπροστά της.. Την ίδια στιγμή, είδα τον Γιάννη να παίρνει ένα butt plug, να το λιπαίνει καλά και να το βάζει στον πρωκτό της. Έμαθα αργότερα, ότι η Σοφία λάτρευε τα πρωκτικά παιχνίδια. Και σε επόμενη συνάντησή μας, έπαιξα κι εγώ μαζί της, με διάφορα sex toys.

Έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με γλείφει, ενώ ο Γιάννης μπήκε μέσα στης δυνατά. Όσο πιο έντονα την έπαιρνε, τόσο πιο έντονα με έγλυφε και έπαιζε μαζί μου. Της άρεσε τόσο πολύ αυτό που συνέβαινε και φαινόταν!!

Δεν θα κρύψω πώς άρεσε και σε εμένα την ίδια.

Συνέχισε να με γλείφει ενώ ο Γιάννης μπαινοέβγαινε μέσα της γρήγορα και δυνατά. Την ένιωθα να σφίγγει το πόδι μου με το ελεύθερο χέρι της, ένιωθα την ένταση της.

Πιο γρήγορα, πιο έντονα, πιο δυνατά.. Ήταν περίπου δεκαπέντε λεπτά έντονου σεξ… Τελειώσαμε και οι τρεις με διαφορά λίγων δευτερολέπτων!!!

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και καθίσαμε εκεί για λίγο.. Η Σοφία μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που επέλεξαν να το κάνουν αυτό και πόσο την ερέθιζε πάντα η ιδέα του να υπάρχει μία άλλη γυναίκα στο κρεβάτι τους. Επίσης μου εξήγησε πόσο χαίρεται που επέλεξε μία συνοδό για να πραγματοποιήσει αυτή της την φαντασίωση, αφού έτσι δεν ένιωθε ζήλια ή φόβο. Ο Γιάννης δεν μιλούσε, καθόταν απλά εκεί, την χαϊδευε στην πλάτη και χαμογελούσε!!

Σηκώθηκα, έκανα ένα μπάνιο και ντύθηκα!! Πριν φύγω, η Σοφία με φίλησε απαλά και με ευχαρίστησε. Μου είπε ότι πέρασε πολύ όμορφα.

Τους είδα αρκετές φορές ακόμα και η εμπειρία ήταν το ίδιο έντονη κάθε φορά.