Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Άννα

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Άννα
Η σημερινή ιστορία είναι άκρως φετιχιστική.. Και υγρή!!!

Μας την διηγήθηκε η Άννα, 25 ετών, escort από την Ρωσία..

Ο πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης, υποτακτικός και συχνός πελάτης της Άννας. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα φετίχ του, είναι τα water sports. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο θαλάσσιο σκι ή κάτι παρεμφερές.

Ο Δημήτρης ήθελε να νιώθει τον εξευτελισμό, έντονα, σε κάθε session και του άρεσαν τα golden showers. Όπως είχε πει ο ίδιος, δεν μπορούσε ποτέ να ανοιχτεί στις γυναίκες που γνωρίζει έξω για τα φετίχ του και ήταν πολύ χαρούμενος που υπάρχουν τα Call Girls. Μπορούσε να έχει αυτό που θέλει, χωρίς να νιώθει αμηχανία ή ντροπή. Χωρίς να πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Χωρίς καμία πίεση!

Όταν πήγαινα στον Δημήτρη, ήξερα ότι πάντα θα τον βρω γονατιστό να με περιμένει στο σαλόνι. Η πόρτα ήταν πάντα λίγο ανοιχτή για να μπορώ να μπω και την έκλεινα η ίδια όταν έμπαινα. Καθόταν εκεί, στην μέση του σαλονιού, με πρόσωπο γυρισμένο προς την πόρτα, το κεφάλι του κατεβασμένο και απλά περίμενε να πάω δίπλα του.

Όταν έφτανα μπροστά του, μου φιλούσε τις γόβες και τα πόδια, χωρίς να με κοιτάξει μέχρι να του το πω.

Αμέσως μετά, του ζητούσα να με κοιτάξει, για να με βλέπει όταν τον πατήσω. Να νιώθει πόσο χαμηλά είναι, πράγμα που φυσικά ήξερα πόσο τον ερεθίζει!!
Τα περισσότερα ραντεβού μας ήταν για να παίξουμε με το strap-on μου ή για να τον πονέσω και κάποιες φορές, ήταν για να παίξουμε στην μπανιέρα του πιο ..ιδιαίτερα.

Το σημερινό ραντεβού ήταν ένα από τα πιο ιδιαίτερα!

Έβαλα το πόδι μου ανάμεσα στα πόδια του και τον πάτησα ελαφρά πάνω στο πέος του με το τακούνι μου. Τον ρώτησα πόσο έτοιμος είναι και πόσο πολύ του έλειψε το μικρό μας παιχνιδάκι. Με παρακάλεσε να πάμε στο μπάνιο, λέγοντας μου πόσο πολύ θέλει να παίξουμε!

Τον έπιασα από τα μαλλιά, ενώ άσκησα μεγαλύτερη πίεση με την γόβα μου στο πέος του και του έδωσα ένα χαστούκι. Αναστέναξε απαλά και χαμογέλασε. Πήρα το πόδι μου, χωρίς όμως να αφήσω τα μαλλιά του και του είπα να με ακολουθήσει στα τέσσερα στο μπάνιο, σαν καλό σκυλάκι! Λάτρευε να του λέω ότι είναι το σκυλάκι μου.

Φτάσαμε έξω από την πόρτα και πήρα το χέρι μου από τα μαλλιά του και του είπα να βγάλει τις γόβες μου, να μου φιλήσει τα πόδια μου και να πάει σαν καλό αγόρι μέσα στην μπανιέρα.. Το βλέμμα του άστραψε από χαρά και άρχισε να βγάζει τα παπούτσια μου με πάθος. Τα μύριζε και μπορούσα να δω την ηδονή στο πρόσωπο του.

Άρχισε να φιλάει τα πόδια μου, από πάνω ως κάτω, αργά και αισθησιακά.. Κατέληξε στις πατούσες μου όπου και έμεινε για λίγα λεπτά. Μέχρι που τον σταμάτησα! Του έδειξα την μπανιέρα με το δάχτυλο μου, χωρίς να πω λέξη και υπάκουσε.

Η μπανιέρα ήταν ευτυχώς αρκετά μεγάλη, οπότε μπορούσαν όλα να γίνουν πολύ πιο εύκολα..

Έβγαλα το φόρεμα μου και το εσώρουχο μου και έμεινα μόνο με το σουτιέν μου.

Μπήκα στο μπάνιο και στάθηκα δίπλα του στην μπανιέρα, κοιτώντας τον να περιμένει υπομονετικά την επόμενη εντολή μου.

Του είπα να με κοιτάξει και να μου ζητήσει αυτό που θέλει και αν με πείσει ότι το θέλει πολύ, θα το έχει.. Τον ερέθιζε να τον μειώνω, τον ερέθιζε να έρχεται σε δύσκολη θέση. Και για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε!

Με κοίταξε και μου είπε ότι θέλει να κατουρήσω πάνω του. Μου έλεγε με πάθος πόσο πολύ του αρέσει να βρίσκεται από κάτω μου όταν το κάνω αυτό. Να νιώθει την ζεστασιά, τον εξευτελισμό, την Κυριαρχία μου πάνω του. Με ικέτευσε να το κάνω.

Λάτρευε να με ικετεύει. Το έβλεπα στο βλέμμα του, το φώναζε όλο του το κορμί.

Μπήκα στην μπανιέρα και γονάτισα ακριβώς πάνω από το στήθος του. Άρχισα να χαϊδεύω το κορμί μου αισθησιακά και να τρίβομαι πάνω στο στήθος του, ρωτώντας τον πόσο πολύ το θέλει. Ήθελα να με παρακαλέσει κι άλλο. Ήξερα πότε είναι έτοιμος και ήξερα ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο σημείο που πρέπει για να του δώσω αυτό που ήθελε.

Άρχισε να ανασαίνει όλο και πιο βαριά και να με παρακαλάει..

Πήρα μία βαθιά ανάσα και ξεκίνησα.. Τα ούρα μου έτρεχαν ζεστά πάνω στο στήθος του, ο ήχος τους συνοδευόταν από τα μικρά πνιχτά βογγητά του, που έδειχναν πόσο πολύ του άρεσε. Κατέβηκα λίγο πιο κάτω και στάθηκα πάνω από το πέος του.. Συνέχισα εκεί, κάνοντας τον μούσκεμα.

Το πέος του ήταν σκληρό και όρθιο και με ευχαριστούσε που τον έκανα μούσκεμα.

Όταν τελείωσα, πλησίασα το πρόσωπο του και στάθηκα από πάνω του. Λίγες σταγόνες έτρεξαν στο μάγουλο του, δίπλα στα χείλη του.. Έβγαλε την γλώσσα του έξω και με κοίταξε με δισταγμό. Με παρακάλεσε να τελειώσω στο πρόσωπο του!

Κάθισα πάνω του και πέρασα το χέρι μου μέσα από τα μαλλιά του. Άρχισα να κουνάω τους γοφούς μου ρυθμικά πάνω στο πρόσωπο του, γρήγορα και δυνατά. Μου είχε εξηγήσει στο παρελθόν πόσο λατρεύει να με ικανοποιεί, πόσο του αρέσει να νιώθει χρήσιμος, όπως κάθε καλός υποτακτικός θα έπρεπε να είναι.

Ο οργασμός μου δεν άργησε να έρθει. Τελείωσα δυνατά, μέσα στο στόμα του και τραβήχτηκα προς τα πίσω.. Κάθισα πάνω στο στήθος του και τον κοίταξα. Έγλειφε τα χείλη του, λέγοντας μου πόσο πολύ του άρεσε και με ευχαρίστησε ξανά!

Του είπα να σηκωθεί και άνοιξα το νερό. Με σαπούνισε παντού, σχολαστικά, άγγιζε το κορμί μου με λατρεία λέγοντας μου πόσο τυχερός είναι που του δίνω σημασία. Έκανε και ο ίδιος ένα μπάνιο και μεταφερθήκαμε πήγαμε ξανά στο σαλόνι. Γονάτισε ξανά μπροστά μου και με παρακάλεσε να φορέσω το strap on μου.

Άνοιξα την τσάντα μου και τον έβαλα να σκύψει πάνω στην τραπεζαρία και να ανοίξει τα πόδια του.

Ήταν η ώρα να τον επιβραβεύσω για το πόσο καλό παιδί ήταν σήμερα.