Αυταρχικό κορίτσι για BDSM φάσεις

αυταρχικό κορίτσι

Την σημερινή ερωτική ιστορία μας τη μοιράστηκε η Μίνα 22 χρονών call girl από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Σωτήρης είναι πελάτης μας στο γραφείο που συνεργάζομαι στα νότια προάστια.
Θα έλεγε κάνεις ότι είναι λάτρης μόνο των αυταρχικών γυναικών και του αρέσουν ιδιαίτερα οι ανταλλαγές ρόλων. Έχει πάρει σχεδόν όλα τα κορίτσια από το γραφείο ανά περιόδους όμως το τελευταίο καιρό βλέπει μόνο εμένα εφόσον ανακάλυψε ότι είμαι αυθεντικό αυταρχικό κορίτσι!

Στην συνάντηση

Το ραντεβού κλείστηκε στο διαμέρισμα του στο Κέντρο της Αθήνας.
Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, μελαχρινός, γεροδεμένος με μεγάλα πράσινα μάτια! Είναι επίσης πολύ ευγενικός και περιποιητικός! Έφτασα στην ώρα μου, εκεί με περίμενε φανερά χαρούμενος! Μου άνοιξε την πόρτα, κάτσαμε στο σαλόνι του. Με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι, του είπα “ναι”.
Είπαμε λίγο τα νέα μας και χωρίς να χάσει ευκαιρία, μου έβγαλε τα παπούτσια και άρχισε να μου χαϊδεύει τα πόδια με ένα ελαφρύ μασάζ! Το έκανε πάντα αυτό γιατί του αρέσει να με περιποιείται και να με χαλαρώνει…
Πίστευε πως η δουλειά μας είναι αρκετά κουραστική όλη μέρα με τις γόβες και πως χρειάζονται τα πόδια μας λίγη φροντίδα. Όχι πως ήταν ψέμα και φυσικά το απολαμβάνα!
Του ζήτησα μετά από λίγο να σηκωθεί και να πάει στο δωμάτιο να ετοιμάσει το λιπαντικό και το μεγάλο στραπόν! Γνώριζα πολύ καλά ότι τον ερεθίζει η αναμονή.
Να είμαι εκεί στημένος στα τέσσερα και να περιμένει τη στιγμή που θα γίνει δικός μου!!!
Τον άφησα εκεί λίγη ώρα… ήθελα η ανυπομονησία του να βαρέσει κόκκινο!!!
Μου άρεσε να σκέφτεται τι πρόκειται να γίνει και να καυλώνει περισσότερο!!!
Γνώριζε πολύ καλά πώς θα τον πάρω πολύ δυνατά όπως γίνεται κάθε φορά.
Μου αρέσει να τον ακούω να φωνάζει δυνατά και να τον ακούει όλο το τετράγωνο από ηδονή, όσο θα μπαινοβγαίνω μέσα του έντονα και δυνατά!!!
BDSM

Με το αυταρχικό κορίτσι σε BDSM session με strap on

Πήγα στο δωμάτιο και τον βρήκα έτσι ακριβώς όπως περίμενα στα τέσσερα! Κοίταξα δίπλα του, ήταν έτοιμο το στραπόν με το λιπαντικό! Πήγα κοντά του άρχισα να του γρατζουνάω την πλάτη δυνατά… Γνώριζα πόσο πολύ του άρεσε ο πόνος! Με μία απότομη κίνηση, έβαλα το χέρι μου στα οπίσθια του και τον χάιδευα με τα δάχτυλά μου!
Έκατσα πίσω του, φόρεσα το στραπόν και χωρίς να χάσω ευκαιρία έβαλα το χέρι μου στα μαλλιά του! Τα τραβηξα ελαφρά, τον έφερα προς το μέρος μου και τον ρώτησα πόσο πολύ το θέλει…
Γούσταρα να με ικετεύει, ήξερα πολύ καλά ότι αυτό τον απογείωνε!!!
Ένιωθα την ανάσα του καυτή και με παρακάλεσε να μπω μέσα του λέγοντας μου ότι είμαι η κυρία του, το αυταρχικό κορίτσι που ξέρει να τον υποτάσσει!!!
Πήρα το λιπαντικό στα χέρια μου, έβαλα αρκετή ποσότητα κι αμέσως τον ακούμπησα στην είσοδο του. Άνοιξα τα οπίσθιά του με τα χέρια μου για να μπει βαθιά και δυνατά. Φώναζα “είσαι το πουτανακι μου“. Ήξερα ότι είχε καυλώσει πολύ, έτρεμε ολόκληρος! Φωναζε δυνατά “έτσι, έτσι”.
Εγώ μπαινοβγαίνω άλλοτε αργά και δυνατά άλλοτε καρφωτά. Εκείνος φωνάζει “μη σταματάς”. Ήμουν σίγουρη ότι σήμερα θα τον έκανα να τρέμει από ηδονή και το είχα καταφέρει καλά…!
Ο οργασμός του δεν άργησε να έρθει, άρχισε να φωνάζει ότι χύνει, μας άκουσε σίγουρα όλο το τετράγωνο! Έχυνε σαν τρελός ξανά και ξανά…
Σταμάτησα, έβγαλα το στραπόν, του χάιδεψα τα οπίσθια και ξάπλωσε. Μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε ότι ήμουν υπέροχη! Πήγα πλύθηκα, κάτσαμε λίγο και έφυγα.
Call Now Button