Αμέλια, το Αυταρχικό σέξι Call Girl από τη Γλυφάδα

You are currently viewing Αμέλια, το Αυταρχικό σέξι Call Girl από τη Γλυφάδα
fet2

Τη σημερινή μας ιστορία μας διηγήθηκε η Αμέλια, το 25χρονο Call Girl από την Γλυφάδα.

Σπάνια κάνω κανονικά προγράμματα στη δουλειά μου. Μου αρέσουν οι υποτακτικοί άντρες και είμαι Αυταρχική από τη φύση μου, κάτι που φαίνεται στα Αυταρχικά μου προγράμματα και κάνει τους πελάτες μου να μην με αλλάζουν με καμία άλλη escort.

Με κάλεσαν από το γραφείο συνοδών που συνεργάζομαι στην Γλυφάδα και μου είπαν ότι έχω ραντεβού με τον Στράτο. Ο Στράτος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου πελάτες στην Γλυφάδα. Ευγενικός, περιποιητικός και πολύ πολύ υποτακτικός! Είχε πάρει άπειρα Call Girls στο παρελθόν, αναζητώντας μία γυναίκα που να μπορεί να τον πονέσει όπως του αρέσει, πρίν καταλήξει σε εμένα!

Έφτασα στο σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ, βρισκόμασταν πάντα εκεί, γιατί δεν είχε γείτονες οπότε μπορούσαμε να πάιξουμε όπως θέλουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα κάνουμε θόρυβο ή αν θα φωνάξει κατά την διάρκεια της συνάντησης μας. Τον φίλησα και τον ρώτησα πώς είναι. Μου είπε ότι του είχα λείψει πολύ και εγώ και το μαστίγιο μου και ότι δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ συνοδός που να τον γεμίζει όσο εγώ.

Γέλασα και το έβγαλα αργά από την τσάντα μου κοιτόντας τον! Δάγκωσε τα χείλη του και χαμήλωσε το βλέμμα του. Μου άρεσε να τον βλέπω έτσι, με το βλέμμα του χαμηλωμένο και άκρως ερεθισμένο. Μου άρεσε να ξέρω ότι μπορώ να παίξω μαζί του όπως τον φτιάχνει.

Τον ρώτησα αν είναι έτοιμος και απλά πήγε στον έναν τοίχο του σαλονιού και στήθηκε στον τοίχο, με τα πόδια του ανοιχτά και τα χέρια του ανοιχτά και ακουμπησμένα στον τοίχο. Πήγα από πίσω του και άρχισα να χαϊδεύω δυνατά την πλάτη του με τα νύχια μου, πέρασα το άλλο μου χέρι μέσα από τα μαλλιά του τραβόντας απαλά το κεφάλι του προς τα πίσω.

Έπαιξα λίγο μαζί του έτσι, μέχρι που άρχισε να με ικετεύει να τον πονέσω. Μου το φώναζε και μου έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα τον ακούσει ολόκληρη η Γλυφάδα να μου λέει πόσο θέλει να τον μαστιγώσω και να τον ξεφτυλίσω. Πήρα το μαστίγιο στο χέρι και πήγα από πίσω του. Του έδωσα μερικά απαλά χαστούκια στα οπίσθια του και του είπα να αρχίσει να μετράει.

Το μαστίγιο άρχισε να προσγειώνεται στην αρχή αργά στα οπίσθια του και μετά όλο και δυνατότερα και πιο γρήγορα. Ήθελα να τον δω να λιώνει, να μην μπορεί να συγκρατήσει το κορμί του και τον οργασμό του. Να θέλει να πέσει στα πόδια μου και να με παρακαλάει να τον πάρω.

Περάσαμε αρκετή ώρα εκεί, μέχρι να μεταφερθούμε στο κρεβάτι μαζί με το μεγάλο strap on μου.