Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Όλγα

You are currently viewing Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Όλγα
heels-red
Μία από τις βασικότερες απορίες όσον αφορά τα Call Girls, είναι ποιά ήταν η πιο περίεργη εμπειρία τους στην δουλειά..

Τι ήταν αυτό που κάποιος τους ζήτησε και τις έκανε να αρνηθούν ή να απορήσουν πραγματικά και να παγώσουν;;;

Μιλήσαμε με αρκετά Call Girls και θα μοιραστούμε τις ιστορίες τους μαζί σας..

Σήμερα θα μοιραστούμε την ιστορία της Όλγας. Η Όλγα είναι escort, 25ετών από την Ρωσία..

Ναζιάρα και γεμάτη όρεξη, αγαπάει τη δουλειά της και είναι πολύ ανοιχτόμυαλη και χωρίς ταμπού!!!

Η ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας, είναι για τον -ας τον πούμε- Κώστα. Ο Κώστας είναι πελάτης της αρκετά χρόνια και φετιχιστής ως το κόκκαλο.. Λάτρευε τα γυναικεία πόδια και τις πατούσες όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Μπορεί να είχες το πιο όμορφο στήθος του κόσμου ή τα καλύτερα οπίσθια, αλλά ο Κώστας ενδιαφερόταν για τις πατούσες σου. Αυτό τον έφτιαχνε, αυτό τον ερέθιζε, αυτό τον τελείωνε.

Την πρώτη φορά που μου είπαν για τον Κώστα, είχα ενδοιασμούς, αφού αρκετές κοπέλες από το γραφείο δεν ήθελαν να βρεθούν μαζί του. Παρόλαυτα αποφάσισα να του δώσω μία ευκαιρία, αφού δεν θεώρησα κακό το φετιχ του και να κάνω κανονικά το ραντεβού. Έτσι και έγινε.

Το ραντεβού κλείστηκε για το σπίτι του, πολύ αργά το βράδυ. Μου άνοιξε την πόρτα ένας όμορφος, ψηλός, νεαρός άντρας, περίπου 35 χρονών.. Μελαχρινός, με όμορφο κορμί και πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία. Ήταν ευγενικός και μιλούσε πάρα πολύ ήρεμα. Με έκανε να νιώσω πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Περάσαμε στο σαλόνι, όπου καθίσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε για το φετίχ του.

Μου εξήγησε τι τον εξιτάρει στα γυναικεία πόδια, μου είπε ότι του αρέσει να τα γλείφει, να τους κάνει μασάζ, να τα περιποιείται και να τα γαργαλάει. Το γαργαλητό ήταν ο λόγος που αρκετές κοπέλες δεν ήθελα να βρεθούν μαζί του.. Μου εξήγησε ότι δεν θέλει σεξ και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι τα πόδια μου, τα οποία περιεργάστηκε για μερικά λεπτά.

Σηκώθηκε από τον καναπέ και κάθισε μπροστά μου, γονατιστός. Μου έβγαλε τις γόβες μου και τις μύριζε για αρκετά λεπτά.. Η ευχαρίστηση στο πρόσωπο του ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί τόσο έντονα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση..

Στην συνέχεια πήρε ένα λαδάκι από το τραπεζάκι και ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στις πατούσες.. Ή εμπειρία ήταν μοναδική!!! Το άγγιγμα, η ανακούφιση μετά από τόσες ώρες με τις γόβες, το χάδι. Το ευχαριστιόμουν!!!! Έκανε μικρές παύσεις ανάμεσα στο μασάζ, για να ακουμπήσει τις πατούσες μου στο προσωπο του και να τις φιλήσει..

Αφού τελείωσε με το μασάζ, μου ζήτησε να πλύνω τα πόδια μου και να ξαναγυρίσω στον καναπέ.. Το έκανα χωρίς διασταγμό!! Γυρνώντας έβγαλα το φόρεμα μου και το σουτιέν μου και έμεινα μόνο με το εσώρουχο..

Κάθισε στην ίδια θέση με πριν και πήρε τα πόδια μου στο χέρι του. Άρχισε να τα χαϊδεύει και στην συνέχεια να φιλάει και να γλύφει τα δάχτυλα μου, αργά και βασανιστικά… Δεν είχα ξαναβιώσει κάτι παρόμοιο και ενώ ήταν πρωτόγνωρη αίσθηση, ήταν ταυτόχρονα άκρως ερεθιστική. Έβλεπα το πέος του μέσα από το παντελόνι του να έχει σηκωθεί και να είναι έτοιμο να σκίσει το παντελόνι.. Ήταν απίθανα ερεθισμένος.

Συνέχισε να με γλείφει για αρκετή ώρα, ενώ χαϊδευα το στήθος μου και τον χάζευα να παίζει με τα πόδια μου.. Μου είπε πόσο του αρέσει να με βλέπει να αγγίζω τον εαυτό μου και άρχισε να γλείφει τα πόδια μου απο τις πατούσες, ως τους μηρούς και ξανά κάτω.. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και έβγαλε το παντελόνι και το μποξεράκι του. Το πέος του ήταν όρθιο και έτοιμο για όλα.

Μου χαμογέλασε και κάθισε κανονικά στον καναπέ.. Γύρισα προς το μέρο του και έφερα τα πόδια μου κοντά του.. Τα φίλησε και με κοίταξε έντονα.. Τα πήρε στα χέρια του και τα έβαλε πάνω στο πέος του.. Μου ζήτησε να παίξω με το πέος του, με τις πατούσες μου.. Δεν ήταν κάτι που είχα ξανακάνει, αλλά ξεκίνησα αργά και σταθερά να το κάνω. Πόσο διαφορετικό να είναι από τα χέρια, σκέφτηκα..

Φαινόταν να το απολαμβάνει πολύ και μου άρεσε που τον ικανοποιεί η αίσθηση, δεδομένου του ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο.. Συνέχισα πιο έντονα και πιο γρήγορα.. Ο Κώστας είχε αρχίσει να ιδρώνει και να τρέμει ολόκληρος, φαινόταν να είναι πολύ κοντά στην κορύφωση.. Με το ένα του χέρι, έκανε μία κίνηση και έπιασε το γοβάκι μου από το πάτωμα. Το έφερε στο πρόσωπο του και άρχισε να το μυρίζει.

Έκσταση, απόλυτη έκσταση. Το κορμί του είχε σπασμούς και πλέον τον ένιωθα έτοιμο να εκραγεί.

Συνέχισα να παίζω με τις πατούσες μου, μέχρι που τελείωσε. Ο οργασμός του ήταν τόσο δυνατός, που όλο του το κορμί σφίχτηκε και έκανε αρκετά λεπτά να ηρεμήσει..

Μόλις χαλάρωσε, προσφέρθηκε να μου πλύνει ο ίδιος τα πόδια, αφού αυτός τα λέρωσε.. Τον άφησα, αφού έβλεπα στο πρόσωπο του πόσο το ήθελε.

Γυρίσαμε ξανά στο σαλόνι και κάναμε ένα τσιγάρο μαζί, μου είπε πόσο όμορφα πέρασε και πόσο πολύ του αρέσουν τα πόδια μου. Μου είπε ότι θα ήθελε να με ξαναδεί και με ρώτησε αν την επόμενη φορά θα τον αφήσω να με γαργαλήσει. Το σκέφτηκα λίγο και αποφάσισα να πω ναι..

Τον είδα ξανά αρκετές φορές. Για την ακρίβεια τον έβλεπα συχνά, για αρκετά χρόνια..