Τι είναι το Nuru Massage (Μασάζ) και ποια τα οφέλη ;

Τι είναι το Nuru Massage (Μασάζ) και ποια τα οφέλη ;

Τι είναι το Nuru Massage (Μασάζ) και ποια τα οφέλη ;

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι ολόκληρο το σώμα σας συμμετέχει σε ένα μασάζ; Λοιπόν, αυτό είναι βασικά που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ Nuru. Ολόκληρο το σώμα σας βοηθά να δημιουργήσετε μια εμπειρία μασάζ που είναι συνήθως αξέχαστη επειδή όχι μόνο μειώνει το άγχος αλλά και ξεκλειδώνει τις πόρτες στην σωματική ευχαρίστηση που νομίζατε ότι δεν υπήρχε ποτέ.

Υπάρχει ιστορικό που σχετίζεται με το μασάζ Nuru;

Ναί! Το μασάζ Nuru προέρχεται από την αρχαία Ιαπωνία, ιδιαίτερα το Kawasaki. Η λέξη “NURU” είναι η ιαπωνική λέξη για “ολισθηρό ή ομαλό”. Η ολισθηρή από αυτή την άποψη αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι για το μασάζ Nuru, οι συνεργάτες (μασέρ και δέκτης) θα έχουν τα σώματά τους καλυμμένα με gel για μασάζ.

Nuru Gel μασάζ …

Χωρίς το Gel μασάζ Nuru, το μασάζ Nuru δεν θα πραγματοποιηθεί. Είναι το πήκτωμα που παρέχει την ολισθηρή αίσθηση που επιτρέπει στο σώμα να γλιστράει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το πήκτωμα μασάζ Nuru είναι ένα πήκτωμα με βάση τα φύκια (κατασκευασμένο από φυσικά φύκια) που είναι άχρωμο και άοσμο. Επίσης, το δραστικό συστατικό σε αυτό το πήκτωμα είναι το θειωμένο πολυσακχαρίδιο της φουκοϊδάνης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πρόσθετα συστατικά όπως το χαμομήλι και το αζουλένιο στη γέλη για μέγιστο αποτέλεσμα.

Πως να το χρησιμοποιήσεις…

Για να κάνετε ένα μασάζ Nuru, πρέπει να καταλάβετε τη διαδικασία και τι συνεπάγεται για να σας βοηθήσει να το μεγιστοποιήσετε. Γενικά, αυτό το μασάζ επιτρέπει μεγάλη δημιουργικότητα και αυθορμητισμό που επιτρέπει σε εσάς και το σύντροφό σας να απολαμβάνετε υψηλό επίπεδο διέγερσης.

Πριν ξεκινήσεις…

Ως τρόπος προετοιμασίας, υπάρχουν σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, ειδικά εάν το μασάζ δεν γίνεται σε ένα σαλόνι μασάζ. Πρέπει να εξετάσετε:

Στρώμα Nuru

Είναι προτιμότερο να κάνετε μασάζ Nuru σε ένα στρώμα αέρα (αυτό το στρώμα είναι κατασκευασμένο από βινύλιο). Ένα στρώμα βινυλίου δεν απορροφά το πήκτωμα ενώ προσθέτει στο ολισθηρό αποτέλεσμα που απαιτείται για ένα εκπληκτικό μασάζ Nuru. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα μασάζ Nuru σε τραπέζι ή κρεβάτι.

Υγρότητα

Με το μασάζ Nuru, αν τα σώματα είναι εξαιρετικά υγρά, βελτιώνει την αισθησιακή εμπειρία. Ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε το σώμα υγρό και στη σωστή διάθεση είναι να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή ζεστό ντους. Η υγρασία επιτρέπει την εύκολη ολίσθηση του σώματος, το κύριο χαρακτηριστικό ενός μασάζ Nuru.

Σύνθεση

Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια ενός μασάζ Nuru είναι πολύ σημαντική καθώς έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει ή να εμποδίσει τις απολαύσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, σκεφτείτε ένα ρομαντικό και ζεστό περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτισμό διάθεσης, μουσική, κεριά ή θυμίαμα, πέταλα λουλουδιών (πασπαλίζονται στο έδαφος) κλπ. Απλά να είστε πολύ δημιουργικοί.

Το πήκτωμα Nuru

Για να προετοιμάσετε το gel Nuru για χρήση, ανακατέψτε το με ζεστό νερό στην προτιμώμενη συνοχή. Κρατήστε αυτό το μείγμα κοντά στο κρεβάτι ή στο τραπέζι.

Το μασάζ …

Το Gel μασάζ Nuru εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα με το χέρι. Ο μασέρ το περνάει στο σώμα του αποδέκτη, ξεκινώντας από το λιγότερο ευαίσθητο στα πιο ευαίσθητα μέρη. Καθώς προχωράει, το άγχος και οι πόνοι στους μυς αρχίζουν να αμβλύνουν σταδιακά, ενώ ο μασέρ ασκεί μεγαλύτερη πίεση με το χέρι, το πόδι, το στήθος, τους γλουτούς και φυσικά το χέρι.

Εν τω μεταξύ, η διαδικασία μασάζ Nuru είναι ένας αισθητός συνδυασμός αθλητικού ελέγχου σώματος, σκόπιμης αφής, σωματικής και αισθησιακής ολίσθησης, ιερών τεχνικών ταντρικής, που συνδυάζονται με συστηματικό τρόπο και δημιουργούν μια οικεία εμπειρία.

Ένα σημαντικό μέρος ενός μασάζ Nuru είναι η επικοινωνία. Καθώς ο μασέρ κάνει τη μαγεία, πρέπει να τηρεί τις απαντήσεις του παραλήπτη. Για να απολαύσετε πιο οικεία σύνδεση και ικανοποίηση κατά τη διάρκεια ενός μασάζ Nuru, η λεκτική επικοινωνία, η επαφή με τα μάτια και άλλες μη λεκτικές επικοινωνίες είναι σημαντικές.

Μετά το μασάζ …

Στο τέλος μιας συνεδρίασης μασάζ Nuru, υπάρχει πάντα μια αρμονική ισορροπία μεταξύ του σώματος και του νου. Ένα παράθυρο αυτοανακάλυψης (σε αισθησιακό και πνευματικό επίπεδο) ανοίγει, για να σας επιτρέψει να απολαύσετε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Γιατί οι άνθρωποι κάνουν μασάζ Nuru και γιατί το θεωρούν διασκεδαστικό;

Το μασάζ Nuru είναι ένα πιο αισθησιακό μασάζ που δημιουργεί μια εμπειρία διαφορετική από το παραδοσιακ’ο μασάζ. Είναι ένα δημιουργικό μέσο που τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν για να γευτούν τη σχέση τους (ειδικά τη σεξουαλική τους ζωή), που τους επιτρέπει να είναι άνετα στο δέρμα τους.

Οφέλη

Κυκλοφορεί το άγχος και την ένταση που συσσωρεύεται από την εργασία, τις σχέσεις και την καθημερινότητα, η οποία είναι η πραγματικότητά μας σε αυτή την εποχή.

Χαλαρώνει τους μυς και σας επιτρέπει να αναπνεύσετε πραγματικά.

Ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα. Το Gel μασάζ Nuru είναι μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία του δέρματος.

Αυξάνει την ευημερία. Ένα μασάζ Nuru σας φέρνει στην καλύτερη πλευρά της υγείας.

Απελευθερώνει τοξίνες (που προκαλούν ασθένειες) από το σώμα.

Απολεπίζει το μυαλό, ξεφλουδίζοντας τις νεκρές ιδέες και δίνοντας άφθονο χώρο για νέες ιδέες και καινοτομίες που ευδοκιμούν.

Βελτιώνει τη σεξουαλική σχέση και την οικειότητα. Το μασάζ Nuru δημιουργεί μια στενή σχέση μεταξύ των συνεργατών, με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο. Επιπλέον, σπάει όλα τα σεξουαλικά εμπόδια και παρεμποδίσεις που τους εμποδίζουν να φτάσουν στην αιχμή της σεξουαλικής τους εμπειρίας.

Call Now Button
English English Ελληνικά Ελληνικά