Η πρώτη μου φορά κάνοντας shibari

You are currently viewing Η πρώτη μου φορά κάνοντας shibari

Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια, αφοσιωμένη στους αυστηρούς κανόνες της εκπαίδευσης. Επηρεασμένη απο τον λοχία πατέρα μου και τα επαγγελματικά βήματα που ακολούθησε ο μεγαλύτερος αδελφός μου.

Η αφορμή

Για όλους τους φίλους μου ήμουν πάντα η ταπεινή δεσποινίδα. Για πολλά χρόνια προσπαθούσα να καταπιεσω τα πρωταρχικά μου ένστικτα όπως ο αυνανισμός. Η οικογενειά μου επιμένει να το αναφέρει ως “βρώμικη πράξη”.  Στα σκοτεινά, μέσα στο δωματιό μου βύθιζα τα δάχτυλά μου μέσα πολλές φορές φτάνοντας σε οργασμό! Έχοντας πάντα μια ενοχή μέσα απο όλα όσα μου είχαν “φυτέψει” στο μυαλό οι δικοί μου.”

Η διέξοδος

Χάρις στο πανεπιστήμιο σε μια επιλεγμένη σχολή μακριά από το σπίτι μου, μπόρεσα να επιδοθώ σε μια διπλή ζωή κάνοντας γνωριμίες!
Ζούσα μια διπλή ζωή, αυτή που πάντα φαντάζομουν και που πάντα ήθελα!
Την ημέρα ήμουν μια φοιτήτρια και το βράδυ γινόμουν μια άλλη!

Αν έκανα σχέση θα δέσμευε υπερβολικά τον χρόνο μου και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Πριν φύγω από την πόλη μου, έκανα κρυφά σεξ με έναν παλιό μου φίλο από το γυμνάσιο με τον οποίο στην πορεία χαθήκαμε.

Η αναζήτηση σε ερωτικά μονοπάτια

Στην συνέχεια έκανα εγγραφή σε μια ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. Τη μία έμπαινα σε ένα σάιτ με ανταλλαγή ζευγαριών, την άλλη μέρα σε κάτι άλλο…
Είχα αρκετές συνομιλίες και αυτή που με κέρδισε περισσότερο ήταν η κατηγορία των σαδομαζοχιστών!
Στην φοιτητική εστία μοιραζόμουν το δωμάτιο με άλλους δύο φοιτητές αλλά με τα χρήματα που γενναιόδωρα μου έδινε ο πατέρας μου μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα!
Έτσι έκλεινα ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, οπότε ήθελα να κατευνάζω πόθους και επιθυμίες!

Η γνωριμία με τον Άλεξ

Σε αυτό το chat room γνώρισα τον Αλέξη που ήταν φανατικός των σχοινιών!
Αλλα και με την τέχνη shibari και του ακραίου σεξ και ήταν δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερος από εμένα!

Η αίσθηση την ώριμης κυριαρχίας με τράβηξε αμέσως, όπως και οι φωτογραφίες του γυμνού κορμιού του! Ο Αλέξης είχε μια συμβατική φυσιογνωμία, όχι υπερβολικά ελκυστική αλλά συναρπαστική! Ανεξήγητα ευχάριστη για εμένα! Ίσως επειδή είχε σαρκώδη χείλη και πράσινα μάτια!

Πρώτη μου φορά

Μετά από αρκετές διαδικτυακές συνομιλίες, ο Άλεξ είχε μια σαφή εικόνα της φάσης που είχα σκεφτεί και ήταν ο πρώτος που έφτασε στο δωμάτιο που είχα κλείσει!
Τα φώτα ήταν χαμηλά αλλά το αμυδρό φώς με βοηθούσε να μπορώ να δώ!
Φορούσα μόνο ένα παλτό και ένα ζευγάρι 12ποντες μαύρες μπότες. Είχα ψεκάσει με άρωμα χαμηλά κάτω την κοιλιά και τα στήθη μου!

Η παρθενική φορά με τον έμπειρο Άλεξ

Ο Άλεξ ως καλός γνώστης των σχοινιών, με καλωσόρισε ξεκινώντας κάνοντας κάποιους κόμπους με ένα ελαφρύ σχοινί που κρατούσε στα χέρια του! Η Λυδία, που είμαι, είχε μείνει έξω από την πόρτα! Ενώ η Μόνικα (όπως συστηνόμουν) είχε άφησε τον εαυτό της ελεύθερο στα χέρια του Άλεξ! Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο Άλεξ πέταξε τα ρούχα του, έχοντας την επιθυμία να θαυμάσω γυμνό το σώμα του! Το πιο λεπτό κορδόνι πέρασε απαλά από το στήθος μου σχηματίζοντας ένα “Χ” στην πλάτη μου, σφίγγοντας το μεγάλο μου στήθος! Ήταν πόνος ανάμεικτος με ευχαρίστηση!
Ήταν ακριβώς αυτό το συναίσθημα που έψαχνα στα σάιτ για μεγάλο χρονικό διάστημα στα διαθέσιμα προφίλ που ήταν εκεί!
Βρες πανέμορφες βίζιτες στην Αθήνα!!!

Shibari και anal sex

Έλσα

Τα χέρια του ήταν επιδέξια και έμπειρα, δείγμα ότι γνώριζε πως να κάνει shibari σε μια πρωτάρα!
Σε κάθε άκρο του κρεβατιού είχε δέσει αλλά δύο σχοινιά και με πέταξε με δύναμη στο κέντρο του στρώματος! Χρειάστηκα μερικά δευτερόλεπτα να κλειδώσω τους αστραγάλους μου με τέτοιο τρόπο που τα πόδια μου είχαν μείνει λυγισμένα και ταυτόχρονα απλώνονταν.
Ένιωσα να με φτύνει και δεν άργησε να μπει μέσα μου! Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον πως θα έχουμε και τον πόνο και την ευχαρίστηση! Σύντομα τελείωσε πάνω στον κώλο μου!

Η κατάληξη

Στη συνέχεια με το δεξί του χέρι, μου έβαλε το σεντόνι μέσα στο στόμα μου.
Το anal sex ήταν αρκετά πιο βίαιο αλλά τα δάχτυλά του στην κλειτορίδα μου με έκαναν να φτάσω στον πρώτο οργασμό!
Με το βλέμμα του καρφωμένο πάνω μου και τα χέρια του στο στήθος μου με κάρφωνε δυνατά! Ειχα χάσει το μέτρημα των οργασμών μου αλλά στον τελευταίο οργασμό τελείωσε μέσα μου!
Πουτάνες στην Αθήνα για όλα τα γούστα σε περιμένουν για anal sex και bdsm καταστάσεις!