Αισθησιακό Μασάζ Κατ’ Οίκον: Η Ιστορία της Άννας…

αισθησιακό μασαζ για ζευγάρια

Την ερωτική αυτή ιστορία μοιράζεται μαζί μας η Άννα, 25 ετών.

Τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύω ως μασέζ. Όμως, δεν κάνω το κλασικό μασάζ. Ασχολούμαι αποκλειστικά με αισθησιακό μασαζ κατ’ οίκον.

Αν οι πελάτες μου το επιθυμούν και το επιθυμώ και εγώ προχωράμε και σε άλλα… παιχνίδια πιο προχωρημένα…!

Η κατάρτιση

Η ενασχόλησή μου ξεκίνησε όταν αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μασάζ. ως Escort in Athens.

Έμαθα τεχνικές, πήρα κάποιες πιστοποιήσεις μέσα από σεμινάρια και ξεκίνησα να δουλεύω σε στούντιο μασάζ. Όμως, τα χρήματα ήταν λίγα και οι ώρες εργασίας πολλές.

Παρόλα αυτά, δούλεψα έτσι περίπου ένα 6μηνο για να αποκτήσω εμπειρία.

Ερωτικό μασαζ κατ’ οίκον…

Σε κάποια φάση είδα ότι στις αγγελίες μασάζ αναζητούσαν κοπέλες που να κάνουν ερωτικό μασάζ κατ’ οίκον. Όταν το είδα κόλλησα αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό.

Μια μέρα πήρα τηλέφωνο και μίλησα με κάποιον που ήθελε μια κοπέλα να πάει σπίτι του να του κάνει αισθησιακό μασάζ.

Μου εξήγησε ακριβώς τι θέλει, του είπα ότι είμαι επαγγελματίας μασέζ και λίγη ώρα μετά κλείσαμε ραντεβού!

Δεν με πείραζε που θα άγγιζα την ευαίσθητη περιοχή του, δεν είχα θέμα με αυτό το κομμάτι. Γενικά, με το παιχνίδι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη σε αυτά.

Του ζήτησα να κάνει ντουζ λίγο πριν τον επισκεφθώ και να φοράει μόνο μια πετσέτα. Εγώ πήρα μαζί μου αρωματικά έλαια και ένα ειδικό κρεβάτι μασάζ.

Η πρώτη φορά

Η πρώτη μου εμπειρία μαζί του ήταν πάρα πολύ καλή! Ήταν πολύ καθαρός, δεν με πίεσε για τίποτα, και κάναμε όσα μου ζήτησε δίνοντας περισσότερη έμφαση στην εκτόνωσή του.

Επειδή του άρεσε πολύ το μασάζ μου, από τότε πηγαίνω σίγουρα μια με δύο φορές τον μήνα. Είναι απ’ τους καλύτερους και πιο πιστούς μου πελάτες!

Κατά καιρούς, έχω επισκεφθεί πελάτες που δεν τηρούσαν κανόνες υγιεινής, με πίεζαν να προχωρήσουμε σε σεξ, ήταν αγενείς, ήθελαν να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε συμφωνήσει, κλπ.

Αλλοι ήταν αρκετά περίεργοι σε σημείο που έχω φοβηθεί κι’ έχω φύγει. Αλλά σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι μου πελάτες είναι πολύ συνενοήσιμα και δεν ξεπερνούν τα όρια.

Γενικά, λετρεύω να προσφέρω ηδονή, απόλαυση και χαλάρωση μέσω του αισθησιακού μασάζ μου!!! Φυσικά το απολαμβάνω κι’ εγώ με τους περισσότερους είτε προχωρήσουμε είτε όχι.

Η καλύτερη μου εμπειρία…

Πριν λίγο καιρό γνώρισα ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αθήνα, 30 με 33 που ήταν αρκετά εμφανίσιμοι, με οικονομική ευχέρεια και πολύ ευγενικοί.

Με είχαν πάρει τηλέφωνο, μου ζήτησαν αισθησιακό μασάζ κατ’ οίκον για ζευγάρια και ήθελαν να δουν και μια ολόσωμη φωτογραφία μου. Τους την έστειλα, συμφωνήσαμε, πήγα σπίτι τους, μου έκαναν το τραπέζι και μετά προχωρήσαμε στο ερωτικό μασάζ.

Αρχικά, τους έβαλα λάδι και τους έκανα χαλαρωτικό μασαζ… Έπειτα προχωρήσαμε σε μαλάξεις στα γεννητικά όργανα.

Επειδή μου άρεσαν, έκανα στοματικό σεξ και στους δύο και μου έκαναν κι’ εκείνοι. Παίξαμε με προκαταρκτικά, 69 κλπ, το κάνανε μπροστά μου και στο τέλος εγώ ανέλαβα την εκτόνωση και των δύο με μασάζ και με την γλώσσα μου!!!

Αυτή ήταν μια εμπειρία πολύ ξεχωριστή για μένα γιατί έκανα την εξαίρεση! Το ευχαριστήθηκα στο μέγιστο και το απολαύσαμε και οι 3 όσο δεν πάει!!! Με αυτό το ζευγάρι άνετα θα ξανέκανα ερωτικό μασάζ με εκτόνωση

Γενικότερα, συνεχίζω την ενασχόληση μου με το αισθησιακό μασαζ κατ’ οίκον και εντός Αθήνας αλλά και στην επαρχία!

Search